top of page

TERASSIMATTO - LAATUA EDULLISEEN HINTAAN - LEIKATTAVA TERASSIMATTO

0024

0020

0021

Terassimatto parvekkeelle - mittojesi mukaan!

Maahantuomamme terassimatot leikataan juuri oikean kokoisiksi ja sopivat juuri sinuun terassillesi. Terassimattojen rullaleveys on aina 200cm ja pituus 30 metriä. 

Laadukas terassimatto on pitkäikäinen

Keväisin ensimmäiset terassilla nautitut aamukahvit ovat merkki talven taittumisesta. Parveke tai terassi toimii asuntosi lisätilana, jossa on mukava nauttia ja viettää aikaa.

Juuri siksi terassisi viihtyisyyteen kannattaa panostaa. Terassi toimii oivana oleskelu- ja yhdessäolotilana pitkälle syksyyn.

Laadukas terassimatto tuntuu mukavalta jalkojen alla ja tekee terassista tai parvekkeesta viihtyisämmän.

Terassimatto suojaa terassiasi

Värivalikoimastamme löydät helposti puhdistettavat terassimatot kauniin ja luonnollisen vihreän eri sävyissä. Maahantuomamme terassimatot ovat Euroopassa valmistettuja, 100% synteettisiä ja nopeasti kuivuvia nappulapohjan ansiosta.

Edustamamme terassimatot kestävät hyvin kulutusta ja ne on homehtumista vastaan käsiteltyjä.

Terassimatto on käytännöllinen

Terassimatto sopii parvekkeille, terasseille, eteiseen, veneeseen, asuntovaunuihin jne. Terassimatto läpäisee vettä, pohjan nappulat pitävät terassimaton paikoillaan ja edesauttaa maton kuivumista. Terassimatto tuntuu miellyttävältä jalalle ja se on helppo pitää puhtaana. Terassimatto on helppo leikata haluttuun kokoon ja muotoon. Terassimatossa on UV-suojaus mutta väri saattaa muuttua ajan kuluessa.

Terassimatot edullisesti suoraan maahantuojalta

Expomatto toimii sivuillamme olevien terassi- ja ruohomattojen maahantuojana.

Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille terassimatoillemme.

Terassimaton materiaali

Terassimaton valmistusmateriaali on 75% polypropeeni ja 25% polyesteriä, pohja nappuloitu, nukan paino 550 g/m2, kokonaispaino 1100 g/m2, nukan korkeus 4,5 mm, kokonaiskorkeus 7,5 mm, Terassimattojen rullaleveys on aina 200cm ja pituus 30 metriä. 

Haluatko tarjouksen terassimatostamme?

Voit alla olevalla lomakkeella pyytää tarjouksen tai kysellä lisätietoja terassimatosta.

Voit myös kuvailla tarpeesi sekä tarvittavat mitat? 

Lähetämme tarvittaessa mallipalan terassimatosta lopullista päätöstä helpottamaan?

Kysy samalla edullinen rahtitarjouksemme!

Thanks! Message sent.

bottom of page